Avın yapıldığı tarih:6-7 Kasım 2010
Avlak yeri:Sarayburnu
Av yöntemi: Kıyıdan dip oltası,
Kullanılan takım: Tek köstek dip oltası 200 gr. kurşun
Kullanılan Yem: Sülünez,boru kurdu
Yakalanan balıkların cinsi-boyu-kilosu:Bayağı bir iskorpit balığı,gelincik balığı,410 gr. karagöz balığı,520 gr. karagöz balığı.
Baktık lüfergillerde icraat az bizde karagöz avına gitmeye karar verdik.Ben,Ahmet hoca,Harun,Erkan,Erhan ve 3 arkadaşı.Akşama Ahmet hoca ve ben birer gelincik ile başladık.Peşine 410 gr. lık karagöz balığını kaldırıp livara koydum.Dedim bana bedevi diyenler utansın.5-10 dakika sonra bir tane daha aldım ancak tam sudan çıkacağı zaman iğneden kurtuldu.Bir kaç gelincik ve bir kaç iskorpit den sonra 520 gr. lık karagözü kovaya koyuyorum heyyyttttt açılın efsane geri döndü
.İşin sırrı gençlerle balık avınyapmaktaydı sanırım
.Bu arada Ahmet hoca ve ben bir kaç karagözüde kaçırdık.Akıntı kesince sadece gelincik gelmeye başladı.İlerleyen saatlerde yer değiştirip lüfergillere denemeye başladık ancak gittiğimiz hiç bir yerde balık yokdu maalesef.İki tane alındı gece 02:30dan sabah 07:30'a kadar.Birisi canlıydı suya geri iade ettik.Bu haftayıda böylece geçirdik bir daha ki avlarda görüşmek üzere.
520 gr. lık karagöz balığı.
410 gr.lık karagöz balığı

LinkBack URL
Linkbackler ile ilgili

.5-10 dakika sonra bir tane daha aldım ancak tam sudan çıkacağı zaman iğneden kurtuldu.Bir kaç gelincik ve bir kaç iskorpit den sonra 520 gr. lık karagözü kovaya koyuyorum heyyyttttt açılın efsane geri döndü 

Alıntı

şaka bir tarafa çok güzel balıklardı. erdem'i de ayrıca tebrik etmek isterim.

Paylaş