bu arada erdem abi ateşin yanında yine sabaha kadar uyudun ya helal olsun sana
ama uyumasan şaşardım yani![]()

Tebrikler Erdem güzel balıklar..Sen olmasan bu millet kime takılacak.. İyiki varsın..haa bu araada kızım Ela 2,5 aylık oldu Erdem !!!neden ortalıkta görünmüyosun dersen 4 aydır bi kez balığa gidebildim de ondan,, bilgisayar internet te yalan oldu ..Arada hızlıca bakıp çıkıyorum ne var ne yok diye o kadar sana rasgele...

Tebrikler abi şahane bir balık maşallahı var

Erdem kanka beni niye çağırmadınız yav.Neyse eline sağlık bir daha kine kısmetse.
Engin Hanifi Koşar/1979
İstanbul-Ümraniye

Maşşallah, maşşallah Allah nazarlardan korusun.
Ayaklanınca rahatlarım siteye girerim falan diye düşünme yanılırsın
Benim Egereis 5 yaşını bitiricek az kaldı. Az önce PC den kurtarabildim şimdi de takımları dağıtmakla meşgul. Evvela iğneleri toplatıyor çantadan (tehlikeliymiş onlar, büyünce oynuycakmış) sonra vira bismillah...Sırayla ounuyoruz işte
Başına gelecek budur kısacası![]()
"Eğer bu millet, bu memleket parçalanacak olursa genel şerefsizliğin enkazı altında şunun bunun şahsi şerefide parça parça olur.Biz o genel şerefi kurtarabilmek için harekete geçen millete ruhumuzla katıldık .Katılmamıza mani olabilecek şahsi rütbeleri, mevkileri de genel şerefi kurtarmaya yönelik bir gaye uğrundan feda ettik.Bunu anlamayıpda, hala kendi keyfine göre idare etmeye kalkışan kuvvetler artık birer beladır.Bela çekmeye de artık bu milletin tahammülü kalmamıştır."

Eline sağlık arkadaşım güzek karagözler.

Erdem abi güzel balık yakalamışsın.Eline sağlık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş