Yer: Avcılar İDO iskelesi kayalıkları
Tarih: 21-22 Eylül 2010
Yem : Teke,İpek
Balıklar: İspari ve eşkina
Avcı Takımlar: Şamandıralı takım (0,26 Okuma FC misina ve 6No Mustad 1522 iğne), klasik dip takımı (10gr kurşun, 0,26mm 40cm FC köstek, 0,30 FC Beden, Mustad 1522 6No iğne)
Geçen haftalardan edindiğimiz tecrübelerle avcılar kayalıklarda ispari kovalamaya başlamıştık. ancak 2 haftadır oltaya küçük sevimli eşkinalar geliyordu her biriyle ayrı ayrı konuşup büyüyünce görüşmek üzere suya salıyorduk. 21 eylül akşamı 23cm lik bir eşkina yakalayınca, bu balıkların söz dinlediği ve çinekop gibi sözünde durmaz bir bir balık olmadığını anlamış olduk.(zira suya saldığım hiç bir yaprak veya çinekop lüfer olup elimi öpmeye gelemedi) 22 eylül günü tekrar kayalıklara konuşlandık. 3 küçük ispari suya salındıktan sonra sigara ve bira molası vermeye karar verdim bu arada mantar sert biğr şekilde suya daldı. O an içimden "yok kardeşim bu sigarayı içmeden o oltayı çekmem" diyordum fakat mantar on saniye kadar suyun içinde kaybolunca birayı mirayı bir tarafa fırlatıp oltayı sardım. Yosun salatasının arasında şimdiye kadar yakaladığım en büyük eşkina duruyordu. Belki devasa bir balık değildi ama beni anlamszı bir şekilde böğürtecek kadar heyecenlendırdı.
fotoğraf makinem olmadığı için o anları fotoğraflayamadım. ancak eve gidince güzel balığımın bir sürü fotoğrafını çektim.![]()

LinkBack URL
Linkbackler ile ilgili
) 22 eylül günü tekrar kayalıklara konuşlandık. 3 küçük ispari suya salındıktan sonra sigara ve bira molası vermeye karar verdim bu arada mantar sert biğr şekilde suya daldı. O an içimden "yok kardeşim bu sigarayı içmeden o oltayı çekmem" diyordum fakat mantar on saniye kadar suyun içinde kaybolunca birayı mirayı bir tarafa fırlatıp oltayı sardım. Yosun salatasının arasında şimdiye kadar yakaladığım en büyük eşkina duruyordu. Belki devasa bir balık değildi ama beni anlamszı bir şekilde böğürtecek kadar heyecenlendırdı.
Alıntı

Paylaş