Avın yapıldığı tarih:10-11 Eylül 2010
Avlak yeri: Sarayburnu,Yenikapı arası
Av yöntemi: Kıyıdan dip oltası,şamandıralı takım
Kullanılan takım: Dip oltası,şamandıralı takım
Kullanılan Yem: Mamun
Yakalanan balıkların cinsi-boyu-kilosu:2 adet 20 cm. civarı ispari balığı
Anlaştığımız üzere tüm arkadaşlar akşam üstü buluşmaya başladık.Ava katılanlar ben,Kemal abi,Fatih abi,Erkan,Hayri,Ahmet hoca ve Murat Köse.
Hava aşırı rüzgarlı olduğu için avlak seçiminde biraz sıkıntı yaşadık.En son yanikapı tarafında biraz sakin bir yer bulduk.Oltaları attık beklemeye başladık yaklaşık 3 saat de tek balığı ben aldım.Oda küçük bir iskorpit balığı.Yan tarafımızda bir iki kişi eşkine balığı alınca biz demoralize olduk.Ben sıkıntıdan şamandıralı takım yaparak başka yerde deneme yapmaya karar verdim.Oltamı attığım anda şamandıra gömüldü.Ma makinayı saramadım çünkü misina atarken makinaya dolaşmış.Onu düzeltirken şamandıra bir daha gömüldü.Tabii yine ben bir şey yapamadım.Takımı düzeltip tekrar attım anında gömüldü tasmaladım ancak alamadım.Peşine tekrar vurdu ama bu sefer kaçamadı ispari elimdeydi.Gidip arkadaşları çağıdrım.O ara bir ispari daha aldım.Vurupda kaçırdıklarımın haddi hesabı yok.Tabii bu arada diğer arkadaşlara balık tık demedi.Bu durum bayağı sinirlerini bozdu doğal olarak.Bu gece çok kısmetliyim.Ban kalsa sabaha kadar kalacakdım.Ancak diğer arkadaşlar ısrar edince 00:30 gibi ava son verdik.
Daha güzel balıkları bir daha ki sefere avlamak dileğiyle.
![]()

LinkBack URL
Linkbackler ile ilgili

Alıntı

.
.Pazartesi sabahdan götürüp bırakacak.Perşembe günü gelip alacak

Paylaş