Resimler için teşekkür ederiz güzel arkadaşımSon foto gerçekten sanat eseri. Bide şu meps i adam gibi kareye alaydı merakımız giderdi..
Yeterli motivasyonu Polat yaptı hatırlarsanBuda üstüne kapak oldu
Hem araba alıyom ki ben2007 Lada Niva 4x4
Eh iki fly salllamak farz olur artık dağda bayırda![]()
Yeni Sezonun şimdiden tüm amatör avcılara kazasız belasız hoşseda hisler yaşatmasını dilerim![]()
"Eğer bu millet, bu memleket parçalanacak olursa genel şerefsizliğin enkazı altında şunun bunun şahsi şerefide parça parça olur.Biz o genel şerefi kurtarabilmek için harekete geçen millete ruhumuzla katıldık .Katılmamıza mani olabilecek şahsi rütbeleri, mevkileri de genel şerefi kurtarmaya yönelik bir gaye uğrundan feda ettik.Bunu anlamayıpda, hala kendi keyfine göre idare etmeye kalkışan kuvvetler artık birer beladır.Bela çekmeye de artık bu milletin tahammülü kalmamıştır."

ee, nasıl başlıyoruz bu işe?![]()

Fly ımı bağlar portatif küreğimi alır solucan kazırım, haaa vakit olursa geceleyin ışığa gelen gelen kelebekleri toplarım, baktım oda olmadı, tırtıl falan eşelenirim..İlla bişey bulurum yem yapacak. Alabalık farklı bişeymi yapıyo sanıyorsunuz.
E hadi diyelim hiçbiri olmadı...
Olmadıysa olmadı kardeşim allaaa alaaaaa, bakarım keyfime, böğürtlen falan toplarım, çalı çırpıya veririm bünyeyi, olmayan balığın suyunu meze yaparım...Dertmi bana
Dimi yani![]()
"Eğer bu millet, bu memleket parçalanacak olursa genel şerefsizliğin enkazı altında şunun bunun şahsi şerefide parça parça olur.Biz o genel şerefi kurtarabilmek için harekete geçen millete ruhumuzla katıldık .Katılmamıza mani olabilecek şahsi rütbeleri, mevkileri de genel şerefi kurtarmaya yönelik bir gaye uğrundan feda ettik.Bunu anlamayıpda, hala kendi keyfine göre idare etmeye kalkışan kuvvetler artık birer beladır.Bela çekmeye de artık bu milletin tahammülü kalmamıştır."

Abi aracı ayarlarsak kolay.Bir yer var gökkuşağı alabalığı sanırım tam emin değilim ama gitmek yeri bulmak sorun değil.Yanımıza biladeri almamız yeter hanım tarafının yaşadığı köyde ki akarsuda mavcut.
Bir diğer yer tam bilmiyorum birilerini bulmam lazım.Orada da kırmızı benekli alabalık mevcut.
Erdem Yılmaz 1977A Rh + İstanbul
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş