Bir çoğumuz www.cabelas.com (Cabela's Official Website - Quality Hunting, Fishing, Camping and Outdoor Gear at competitive prices.) alışveriş sitesini duymuşuzdur.Bu sitede deniz ve tatlısu avı,kara avı ile ilgili bir çok malzemeyi bulabiliriz.Bazı arkadaşlarımız bende dahil zaman zaman bu siteden alışveriş etmekdeyiz.Bu konuda bilmeyenler için resimli olarak Cabelas'dan nasıl alışveriş edilir bunu anlatacağım.
İlk önce alışverişimiz uluslararası olduğu için gümrük sorunu ile karşı karşıya gelmemk için ücret olarak fazla bir alışveriş edemiyoruz.Ben şimdiye kadar maksimum 240 $ alışveriş ettim ve sorunsuz elime ulaştı.
Ulaşım süresi 3 gün ile 15 gün arasıdır.15 gün sürede teslim çok nadir gerçekleşmektedir.Cuma öğleden sonra verdiğim bir siparişin pazartesi akşam üstü elime ulaştığını biliyorum.Bu süreler uçak ile UPS Kargo ile geçerlidir.UPS Kargo paketinizi verdiğiniz adrese kadar teslim etmektedir.
Bir diğer ulaşım sistemi gemi ile yapılmaktadır.Bunda kargo ücreti düşmektedir ancak paketin size ulaşımı 6 ayı bulmaktadır.
Şimdi adım adım www.cabelas.com'dan nasıl alışveriş yapılır bunu resimli olarak anlatacağım.
www.cabelas.com
Ana Sayfa
Resimde biz amatör balıkçıların alışveriş edebileceği üç bölüm bulunmaktadır.Bunlar:
1-Fishing:Balık avı ile ilgili tatalısu olsun,deniz avı olsun,trolling olsun neredeyse tüm malzemeleri bulabiliriz.
2-Fly-Fishing:Bu bölümde başta alabalık olmak üzere fly fishing avıyla ilgili her çeşit malzemeyi bulabilirsiniz.
3-Boating:Bot,tekne,kano vs.. ürünler ve sarf malzemeleri ile aksesuarların bulunduğu bölüm.

LinkBack URL
Linkbackler ile ilgili

Alıntı

Paylaş