Bırakın artık şu gurbaaları
[BALIKAVI.TV]8f11f8f69cbb52b1396b[/BALIKAVI.TV]

Bırakın artık şu gurbaaları
[BALIKAVI.TV]8f11f8f69cbb52b1396b[/BALIKAVI.TV]
Gürol ERMİŞ 1971 A+ istanbul/Güneşli
Videolarım

Hepsinin yri farklı abi.
Erdem Yılmaz 1977A Rh + İstanbul

Bildiğim yörenin gerçekten çok güzel bir yemeği ,paylaşım için teşekkürler Gürol![]()

Gürol ERMİŞ 1971 A+ istanbul/Güneşli
Videolarım

sazan türü için avlanma yasağı, yasal olara 25 mart ve 15 haziran tarihleri arasında Isparta ilini de kapsayacak biçimde açık ve net biçimde ilan edilmiş.
Videoyu izledim, balığın havyarından bahsediliyor. Havyarlı olduğu ağustos ve temmuz ayınında balığın en lezzetli süreçte bulunduğundan bahsediliyor.
Havyarın ne olduğunu hepimiz biliyoruz.
Bu havyarı dökmeden evvel bölgede avlanma serbestisi olan sözkonusu zamana bir anlam veremedim.
Tam bir tezat oluştu zihnimde.
Tatlısu deneyimi olan arkadaşlarımdan bu durum hakkındaki görüşlerini rica ediyorum.
"Eğer bu millet, bu memleket parçalanacak olursa genel şerefsizliğin enkazı altında şunun bunun şahsi şerefide parça parça olur.Biz o genel şerefi kurtarabilmek için harekete geçen millete ruhumuzla katıldık .Katılmamıza mani olabilecek şahsi rütbeleri, mevkileri de genel şerefi kurtarmaya yönelik bir gaye uğrundan feda ettik.Bunu anlamayıpda, hala kendi keyfine göre idare etmeye kalkışan kuvvetler artık birer beladır.Bela çekmeye de artık bu milletin tahammülü kalmamıştır."

"Eğer bu millet, bu memleket parçalanacak olursa genel şerefsizliğin enkazı altında şunun bunun şahsi şerefide parça parça olur.Biz o genel şerefi kurtarabilmek için harekete geçen millete ruhumuzla katıldık .Katılmamıza mani olabilecek şahsi rütbeleri, mevkileri de genel şerefi kurtarmaya yönelik bir gaye uğrundan feda ettik.Bunu anlamayıpda, hala kendi keyfine göre idare etmeye kalkışan kuvvetler artık birer beladır.Bela çekmeye de artık bu milletin tahammülü kalmamıştır."

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş