Arkadaşlar fovori olarak önerebileceğiniz misina çeşidi aşağıdakilerden hangisi?Sufix misina,Okuma Misina,Angel Kiss Misina,D.A.M Misina,Yo-Zuri Misina,Mustad Misina gibi tecrübelerimizi paylaşalım.
SUFIX MİSİNA
OKUMA MİSİNA
ANGEL KISS MİSİNA
D.A.M MİSİNA
YO-ZURI MİSİNA
MUSTAD MİSİNA
DİĞER

Arkadaşlar fovori olarak önerebileceğiniz misina çeşidi aşağıdakilerden hangisi?Sufix misina,Okuma Misina,Angel Kiss Misina,D.A.M Misina,Yo-Zuri Misina,Mustad Misina gibi tecrübelerimizi paylaşalım.

Bu konu geride kalmıştı herkes tecrübelerini paylaşsın arkadaşlar.
Ben sazan avında Okuma Carp,Balzer deniz avlarında Viking,Asso ve Okuma misinaları tercih ediyorum.Örgü misinayla bir türlü bir birimize pozitif elektirik veremedik maalesef.
Erdem Yılmaz 1977A Rh + İstanbul

Kesinlikle Berkley in Fireline ve Whiplash Crystal serilerinin 0,18-0,20 mm misineleri derim. Eğer avcunuzun içinde kurşunun kayaya sürtünmesini hissetmek ve balığın o kafa vuruşlarını tek tek saymak istiyorsanız...![]()
Erkan ARSLAN __ İstanbul / Avcılar & Kırklareli-1978 / 0 Rh +

Okuma misinayı hiç kullanmadım ama piyasada adından hiç hoş bahsedilmiyor ve yanılmıyorsam Erdem'in geçen yıl sazan avlarında köstek olarak kullandığı misina okuma idi ve patır patır patlıyorlardı, benim düşüncem sufix EX misinası hem fiyat hem kalite olarak ön pilana çıkmakta![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş