erdem
az atmışsın 2 kilo falan koysaydın kardeş
hiç olmassa harunun dediği gibi salamura yapardın
abicim bu akvar öyle melet bişeydirki ilgini biraz fazla kaçırdınmı balık lar başlar ölmeye fazla ilgilenme yemide çok atma bak o balıklara bişey oluyomu birde arka da sanki ağaç dur ne ağacıydı o ya
her neyse o ağaç suyu yumuşatmak için heralde dimi peki senin balıklar için elverişlimi akvaryum da dekor sanki biraz fazla birde o dekorlar plastikse sık sık yıkaman lazım benden bu kadar tuzuda harunun dediği gibi abartma bencede akvaryumcu at der sen onlara uyma
![]()
-------------------------------------------------------
------------- mithat BEKMEZCİ ---------------
----------- sultan gazi/ ist. ------------
---------- 1979 /sinop ----------

Akvaryumu güncellemeye devam.Melaklere bir tane ilave ve bir tane silver shark eklendi bir kaç gün önce.
Erdem Yılmaz 1977A Rh + İstanbul
Erdem abi akvaryumu bana hediye etsene.
erdem çok güzel bir akvaryum bendede var bir adet 150*60*60 yaklaşık 500 lt trapeus ak varyumu ama beni kesmiyor şimdide 200lt bir deniz akvaryumu kurmaya karar verdim inşallah kurunca resimlerini burdan gösteririm![]()

Alper nerelerdesin sen yav.Akvaryum bölümü yetim kaldı.Senden öğrencek çok şeyimiz var.Deniz akvaryumu ilerde düşünüyorum şı an için bana maddi durumdan dolayı çok uzak.Protein skiner felan.Hem ben guromileri çok sevdim şu an 2 inci guromi,2 cüce gurımi,4 üç benek gurımim var.Sanırım tamamen guromiye döneceğim
.Birde bir kaç öpüşen guromi bulsam tadından yenmeyecek
.
Erdem Yılmaz 1977A Rh + İstanbul

Öpüşenleri dün senin için sipariş ettim, çarşamba günü elimde olur. Haftasonu yada müsait bir güne kadar küçük akvaryumumda senin için bakıcam. Olayı abartmazlarsa tabi... Yani umarım![]()
"Eğer bu millet, bu memleket parçalanacak olursa genel şerefsizliğin enkazı altında şunun bunun şahsi şerefide parça parça olur.Biz o genel şerefi kurtarabilmek için harekete geçen millete ruhumuzla katıldık .Katılmamıza mani olabilecek şahsi rütbeleri, mevkileri de genel şerefi kurtarmaya yönelik bir gaye uğrundan feda ettik.Bunu anlamayıpda, hala kendi keyfine göre idare etmeye kalkışan kuvvetler artık birer beladır.Bela çekmeye de artık bu milletin tahammülü kalmamıştır."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş