"Eğer bu millet, bu memleket parçalanacak olursa genel şerefsizliğin enkazı altında şunun bunun şahsi şerefide parça parça olur.Biz o genel şerefi kurtarabilmek için harekete geçen millete ruhumuzla katıldık .Katılmamıza mani olabilecek şahsi rütbeleri, mevkileri de genel şerefi kurtarmaya yönelik bir gaye uğrundan feda ettik.Bunu anlamayıpda, hala kendi keyfine göre idare etmeye kalkışan kuvvetler artık birer beladır.Bela çekmeye de artık bu milletin tahammülü kalmamıştır."

benim akvaryumumn boyutu tam olarak bu. yaklask bi 15 20 gün sonra büyük akvaryum alıcam. ama lepisteslerimden biri dun doğurdu. ben farkettgmde 8 yavru kalmıstı. yavruların hepsini yavruluğa aldm
akvaryumum suan cok kücük. diğer balıklarıma bisey olur mu?. üstelik akvaryumumda ısıtıcımda yok :S
Ve yavru balıklarıma diger balıkların yeminden veriyorum yavruluk iki bolumden oldugu için balıklarımın yarısı asağda yarısı yukarda oluyo. bu durumda verdgim yemleride yarısı yiyo yarısı yemiyo. neler yapmam gerekyo. Lütfen yardımcı olurmusunz.. :S:S![]()

akvaryumumda bu

Öncelikle merhaba..
Bu rafyadan yavruluk hakkındak bir şey soracağım ben:
bende 5 lepıstes 5 moli 2 kılıçkuyruk 2 balon ve 2 copcu var
bı kac yerde okudum kılıckuyruk lepıstesın yavrusunu yermıs doorumudur yanı bu yontemle muafak olabılırmıyım kı?bı balonum bı molim ve bı lepıstesım hamıle![]()

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş