Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2010, 18 :02   #8 (permalink)
Moderator
iyikalplibalıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 Özel Mesaj       Arkadas Listesine Ekle
Submit to Clesto Submit to  
Digg Submit to  
Reddit Submit to  
Furl Submit to Del.icio.us Submit to Jeqq Submit  
to Spurl
K.Tarihi: 12 Oca 2009
Üye Numarası: 9
Konular: 135
Nereden: İstanbul/Avrupa
Rep Grafiği: iyikalplibalıkçı is on a distinguished road

iki gün siteye bakamadım adamlar neler neler yapmış, börekler çörekler, çaylar falan..yemleri kızartıp yemeler

Afiyet bal şeker olsun, güzel bir anlatım sayesinde orada bulunmuş kadar oldum, hemde üşümeden Tebrik ederim beyler, güzel zaman geçirmişsiniz

Bu hafta sonu bende silivri ye bi gidip geldim, hani deniz kabarık olur ama koy içindeki çalkantı ispendeğe cazip gelir hele bide gümüşü oraya sıkıştırırsa şansımı denerim dedim. Nerdeeeee birkaç foto çektim ama tel.ayarını beceremediğim için bit kadar çıkmışlar. Yinede ekliycem.

Deniz oldukça hırçındı, kıyıda durulabilecek gibi bir ortam olmaması bir yana balkondan çektiğim resimleri dahi rüzgarla mücadele ederek çekebildim. Açıkçası evden bile çıkmadım. Ertesi gün sütliman....Aytekin in dediği gibi karayele dönmüştü rüzgar.....ama geri dönmek icab etti. Hevesimi kursağıma sokup geldim bende

Fırtına Esnasında....

Fırtına Sonrası......

Yanlız, böyle güzel manzaralı bide balkonum var ayıptır söylemesi Allah kısmet ederse bikaç kişi gidip mangalımızı yaparız icabıda

< ------------------------ iyikalplibalıkçı İsimli Üyemizin İmzası ------------------------ >
"Eğer bu millet, bu memleket parçalanacak olursa genel şerefsizliğin enkazı altında şunun bunun şahsi şerefide parça parça olur.Biz o genel şerefi kurtarabilmek için harekete geçen millete ruhumuzla katıldık.Katılmamıza mani olabilecek şahsi rütbeleri, mevkileri de genel şerefi kurtarmaya yönelik bir gaye uğrundan feda ettik... Bunu anlamayıp da , hala kendi keyfine göre idare etmeye kalkışan kuvvetler artık birer beladır.Bela çekmyede artık bu milletin tahammülü kalmamıştır."

Konu iyikalplibalıkçı tarafından (04-01-2010 Saat 18 :17 ) değiştirilmiştir.
iyikalplibalıkçı isimli Üye şimdilik offline konumundadır